Over Health Travellers


Betaalbare tandartsbehandelingen en een mooie glimlach. Bij ons kiest u niet alleen voor goede tandartsbehandelingen tegen een betaalbare prijs, maar ook voor persoonlijke zorg die echt persoonlijk is. Van begin tot eind wordt u door ons persoonlijk begeleid. Het enige wat u bij ons hoeft te doen is in de tandartsstoel plaats te nemen. Al het andere regelen wij voor u. Dit betekent dat wij uw hotel en vliegticket boeken en u wordt opgehaald op het vliegveld. Ook brengen we u naar de praktijk en is er tijdens uw behandeling altijd Nederlandse begeleiding aanwezig. Tijdens uw reis zijn we voor u 24 uur per dag bereikbaar.

Lucas van Hooff


Directeur en oprichter van Health Travellers

Mijn naam is Lucas van Hooff en ik ben de oprichter van Health Travellers. Lange tijd vond ik het vervelend om naar de tandarts te gaan. Een paar nare ervaringen en hoge rekeningen hebben daar aan bijgedragen. Een paar jaar geleden was ik in Roemenië en kwam ik in contact met Tamás Fehervari. Hij heeft me toen uitgenodigd in zijn praktijk en ik voelde me daar op mijn gemak. We zijn toen op het idee gekomen om samen aan de slag te gaan en zo is het idee voor Health Travellers geboren.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om telkens mee te mogen maken hoe onze klanten binnen een paar dagen een hele transformatie doormaken. Door hun nieuwe gebit durven ze weer spontaan te lachen, kunnen ze weer alles eten en krijgen ze vaak ook meer zelfvertrouwen. De onzekerheid die het hebben van een slecht gebit met zich meebrengt is na de behandeling helemaal verdwenen. Ik vind het heel mooi om te zien dat we met Health Travellers in staat zijn een positieve bijdrage te leveren aan het geluk van onze klanten.

Dr. Tamás Fehervari


Tandarts en implantoloog

Dr. Tamás Fehervari is als tandarts afgestudeerd aan de University of Medicine and Pharmacy in Târgu Mures Roemenië. Daarna heeft hij zich bij een privé kliniek in Boedapest gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie. Tevens beschikt hij over diverse post universitaire getuigschriften en certificaten, waardoor hij gecertificeerd is tandheelkundige implantaten te plaatsen van diverse internationaal erkende fabrikanten. Ook is hij gespecialiseerd in de nieuwste technieken op dit gebied. Denk hierbij minimaal invasieve chirurgie en het plaatsen van Immediate Loading Implantaten.

Dr. Lucian Pavelea


Tandarts

Sinds 2012 gediplomeerd tandarts en studeerde aan de University of Medicine and Pharmacy in Târgu Mures. Sindsdien heeft hij een aantal jaren als tandarts gewerkt in een andere praktijk, totdat wij hem in 2016 mochten verwelkomen bij ons team.

Alexandra Paula Sărmăşan


Tandartsassistente

Alexandra Paula Sărmăşan heeft de opleiding tandartsassistente afgerond in Târgu Mures. Zij zal dr. Tamás Fehervari of dr. Kávási Kinga-Enikő assisteren bij uw behandeling. Ze heeft een buitenlandstage gedaan in het Verenigd Koninkrijk. Mede hierdoor spreekt ze perfect Engels.

Marika Benczédi


Tandtechnicus. (Lid van de organisatie voor Roemeense tandtechnici)

“Ik heb in 3 verschillende laboratoria gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan in verschillende technieken. Vanaf 2013 ben ik zelfstandig geworden en heb ik mijn eigen laboratorium opgericht. Mijn specialisme is het vervaardigen van keramische restauraties. Hierbij leg ik de nadruk op precisie en maximale esthetische waarde. Mijn interesses liggen vooral op het vlak van esthetiek en functionaliteit, waarbij ik gebruik maak van digitale technologie. Elke casus is uniek en daarom telkens een nieuwe uitdaging. Bij het vinden van de juiste oplossing houd ik altijd rekening met de wensen van de klant. Zodat uiteindelijk de klant en ik tevreden zijn met het eindresultaat.”

Michelle Samson


Tandarts in opleiding

“Voor mij is tandheelkunde een tweede leven waarin ik mezelf kan vinden. Omdat het me veel energie geeft, maar ook moed en voldoening in het werk. Ik vind het belangrijk om mensen gerust te stellen en te laten merken dat ze zich geen zorgen hoeven te maken tijdens hun tandartsbehandeling. Elke nieuwe casus zie ik als een uitdaging voor mezelf om het allerbeste resultaat te bereiken.”

Anca Neacsa


Tandtechnicus

Het jongste lid van ons team heeft twee jaar geleden haar opleiding tot tandtechnicus afgerond. Ze wil zich verder ontwikkelen in het vak, omdat ze hierdoor uiting kan geven aan haar creativiteit en perfectionisme. Onder leiding van Marika leert ze de kneepjes van het vak. Welkom bij ons team Anca.

Hoe kunnen we u helpen?


U kunt een kennismaking plannen om op voorhand alles te bespreken. U kunt een gratis gebitsscan aanvragen zodat wij kunnen inschatten wat we voor u kunnen betekenen. En u kunt een vrijblijvende vraagt stellen. Wij horen graag van u!

Bekijk onze contactpagina voor alle contact en bedrijfsgegevens.