Over Health Travellers


Wij maken kwalitatief hoogwaardige tandzorg toegankelijk voor iedereen. Hierbij leggen we de nadruk op persoonlijke zorg, kwaliteit en transparantie. De tandartsen waar wij mee samenwerken hebben allen zeer ruime ervaring in het plaatsen van implantaten, kronen, bruggen en volledige tandprotheses. U kunt bij ons terecht voor een volledige gebitsrevisie, maar ook voor andere tandartsbehandelingen. Wij verzorgen het hele traject inclusief reis, verblijf en transfers. Uiteraard is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig tijdens uw behandeling. Maar ook tussen de bedrijven door staan we altijd voor u klaar.

Lucas van Hooff


Directeur en oprichter van Health Travellers

Mijn naam is Lucas van Hooff en ik heb meer dan 10 jaar werkervaring in de Nederlandse gezondheidszorg. Ik ben ervan overtuigd dat binnen de gezondheidszorg de mens centraal dient te staan. En juist dat wil ik met Health Travellers uitdragen: kwalitatief hoogwaardige tandartsbehandelingen voor een betaalbare prijs en persoonlijke begeleiding waarbij we rekening houden met uw wensen, ook wanneer er geen behandelingen plaatsvinden.

Dr. Tamás Fehervari


Tandarts en implantoloog

Dr. Tamás Fehervari is als tandarts afgestudeerd aan de University of Medicine and Pharmacy in Târgu Mures Roemenië. Daarna heeft hij zich bij een privé kliniek in Boedapest gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie. Tevens beschikt hij over diverse post universitaire getuigschriften en certificaten, waardoor hij gecertificeerd is tandheelkundige implantaten te plaatsen van diverse internationaal erkende fabrikanten. Ook is hij gespecialiseerd in de nieuwste technieken op dit gebied. Denk hierbij minimaal invasieve chirurgie en het plaatsen van Immediate Loading Implantaten.

Dr. Kávási Kinga-Enikő


Tandarts en implantoloog

Dr. Kávási Kinga-Enikő is afgestudeerd aan de University of Pharmacy and Medicine in Târgu Mures Roemenië. Dankzij de Erasmus beurs heeft ze de gelegenheid gekregen om ook een semester te studeren aan de Universiteit van Szeged en de Semmelweis University in Hongarije. Daar heeft ze haar kennis en praktische vaardigheden kunnen vergroten, door nieuwe technieken te leren en toe te passen binnen het werkveld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld maxillo-faciale chirurgie en paro-implantologie.

Alexandra Paula Sărmăşan


Tandartsassistente

Alexandra Paula Sărmăşan heeft de opleiding tandartsassistente afgerond in Târgu Mures. Zij zal dr. Tamás Fehervari of dr. Kávási Kinga-Enikő assisteren bij uw behandeling. Ze heeft een buitenlandstage gedaan in het Verenigd Koninkrijk. Mede hierdoor spreekt ze perfect Engels.

Hoe kunnen we u helpen?


Laat u door ons terugbellen wanneer het u schikt, of stuur ons een bericht met uw vragen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Bekijk onze contactpagina voor alle contact en bedrijfsgegevens.