Werkwijze & Prijslijst

Het maken van een tandartsreis is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het meeste werk heeft u al gedaan. U bent gaan zoeken op internet en nu op de juiste pagina beland. Bij Health Travellers hoeft u helemaal niets te regelen. Wij nemen u alle zorg uit handen. Zo regelen wij uw reis van begin tot eind, is er altijd persoonlijke begeleiding en bieden we uitstekende garanties op de behandelingen. Zet vandaag nog de belangrijkste stap naar uw nieuwe glimlach en neem contact met ons op. Wij regelen alles voor u.

Werkwijze & Prijslijst

Het maken van een tandartsreis is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het meeste werk heeft u al gedaan. U bent gaan zoeken op internet en nu op de juiste pagina beland. Bij Health Travellers hoeft u helemaal niets te regelen. Wij nemen u alle zorg uit handen. Zo regelen wij uw reis van begin tot eind, is er altijd persoonlijke begeleiding en bieden we uitstekende garanties op de behandelingen. Zet vandaag nog de belangrijkste stap naar uw nieuwe glimlach en neem contact met ons op. Wij regelen alles voor u.

Dit is onze werkwijze


Contact

U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website. U kunt hier vrijblijvend een vraag stellen of een terugbelverzoek plaatsen. Wij bellen u dan op een moment dat het u uitkomt. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 4 64 26 48 23.
We spreken uw wensen met u door en beantwoorden uw vragen. Indien u over een recente röntgenfoto beschikt kunt u deze mailen naar info@healthtravellers.nl. Indien nodig zorgen we voor een verwijsbrief waarmee u in Nederland een röntgenfoto kunt laten maken. De specialist stuurt de foto dan direct door naar de tandarts in Roemenië. Deze zal op basis van uw wensen en de foto een behandelplan en offerte maken. Zo weet u al voordat u naar Târgu Mures afreist wat u te wachten staat en wat prijs van de behandeling zal zijn.

Afspraak

We maken met u een afspraak wanneer u graag de praktijk wilt bezoeken. Health Travellers verzorgt uw complete reis naar Târgu Mures.

Heenreis

Nadat u geland bent op de luchthaven wordt u opgewacht door een medewerker van Health Travellers. Wij brengen u gratis van de luchthaven naar uw hotel. Ook de transfers van het hotel naar de praktijk regelen we voor u.

Consult, offerte, behandelplan

Tijdens uw eerste bezoek aan de tandartspraktijk zal de tandarts nogmaals uw wensen met u doorspreken. Tijdens dit consult zal er, indien nodig, gratis aanvullend onderzoek worden gedaan. Daarna zal de tandarts het behandelplan met u doornemen en uitleg geven bij de mogelijkheden die er zijn om uw wensen te realiseren.

Behandeling

Gedurende al uw bezoeken aan de praktijk is er Nederlandse begeleiding aanwezig. Na de behandeling brengen we u terug naar uw hotel. Na de eerste fase van de behandeling start de tandtechnicus aansluitend met het vervaardigen van uw kronen, brugwerk etc. Hierna komt u meestal nog twee keer terug in de praktijk: eenmaal om te passen en als u helemaal tevreden bent wordt daarna alles definitief gecementeerd. Tussen de afspraken door heeft u tijd om de omgeving te ontdekken. Ook hiermee helpen we u graag verder. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Controle en eindgesprek

Aansluitend aan het einde van uw behandeling heeft u nog een gesprek met uw tandarts waarin hij zal uitleggen hoe u uw gebit moet verzorgen, zodat het ook mooi en gezond blijft. Indien u implantaten heeft gekregen ontvangt u een implantatenpaspoort. In dit document staan de serienummers van de implantaten vermeld en waar deze precies bij u geplaatst zijn. Hiermee kunt u overal ter wereld bij een implantoloog terecht in het geval van bijvoorbeeld een ongeluk.

Terugreis

Na de controle en het eindgesprek brengen we u weer terug naar uw hotel. Op de dag van vertrek terug naar huis verzorgen wij uw transfer van het hotel naar de luchthaven. Na thuiskomst willen we graag nog contact met u opnemen om uw reis en behandeling te evalueren. Uiteraard kunt u ook altijd met ons contact opnemen.

Garanties


Kwaliteit staat bij Health Travellers bovenaan. We vinden het dan ook belangrijk deze kwaliteit te kunnen waarborgen en u zolang mogelijk te laten genieten van uw implantaten en protheses.

Goede nazorg en hygiëne is hier de sleutel voor. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eenmaal per jaar naar de praktijk te komen en gratis uw gebit te laten controleren. Tijdens deze controle ontvangt u ook een complete gebitsreiniging. Indien nodig wordt er tijdens dit bezoek gratis een röntgenfoto gemaakt. Ook wordt uw mondhygiëne gediagnosticeerd en de garantie op uw protheses met een jaar verlengd. Verder bieden de tandartsen waar wij mee samenwerken standaard de volgende garanties: Op ‘mono-phase’ implantaten geldt een levenslange garantie voor het materiaal. De ‘dual-phase’ implantaten kennen een garantietermijn van drie jaar. Voor kronen geldt een garantieperiode van vijf jaar. Voor bruggen geldt een garantieperiode van vijf jaar. Op vullingen geldt een garantieperiode van vijf jaar.

Om aanspraak te maken op bovengemelde garanties dient u de volgende voorwaarden in acht te nemen: De garantie zal verminderen of niet geldig zijn in het geval dat:

Instructies en adviezen van de tandarts niet worden opgevolgd.
Er sprake is van een ziekte die negatieve gevolgen heeft voor de tandheelkundige conditie en de mond.
De mondhygiëne wordt verwaarloosd.
Het tandvlees of kaakbeen van nature vermindert.
Er sprake is van schade veroorzaakt door externe factoren of door onzorgvuldig handelen van de persoon zelf.
Er binnen korte tijd een aanzienlijke gewichtstoename of gewichtsafname plaatsvindt.
Een andere tandarts (aanvullende) behandelingen uitvoert op hetgeen u via Health Travellers heeft ontvangen.

Prijslijst


Onze prijs* Richtprijs Nederland U bespaart Verschil in procenten
Intake
Consult Gratis € 20,- € 20,- 100%
Opstellen behandelplan Gratis € 95,- € 95,- 100%
Röntgenfoto Gratis € 63,- € 63,- 100%
Behandelingen
Facing 100% porselein € 299,- € 600,- € 301,- 50%
Kroon metaal / porselein € 199,- € 572,- € 317,- 55%
Kroon 100% porselein € 299,- € 655,- € 356,- 54%
Implantaat* € 559,- € 1.190,- € 631,- 53%
Implantaat met kroon* € 758,- € 1.892,- € 978,- 60%
Brug metaal / porselein (per element) € 199,- € 572,- € 317,- 55%
Brug 100% porselein (per element) € 299,- € 655,- € 356,- 54%
Volledige gebitsprothese op 4 implantaten, 12 kronen € 5.899,- € 11.964,- € 6.065,- 51%
Professioneel bleken van de tanden € 195,- € 395,- € 200,- 51%
Verdoving (oppervlakte) Gratis € 7,- € 7,- 100%
Verdoving (geleidings- en/of infiltratie) Gratis € 13,- € 13,- 100%
Trekken tand of kies € 49,- € 103,- € 54,- 52%
Vulingen composiet* € 22,- € 46,- € 24,- 52%
Wortelkanaalbehandeling* € 139,- € 296,- € 157,- 53%

*De genoemde prijzen zijn ‘vanaf’-prijzen.

Onze prijs* Richtprijs Nederland
Intake
Consult Gratis € 20,-
Opstellen behandelplan Gratis € 95,-
Röntgenfoto Gratis € 63,-
Behandelingen
Facing 100% porselein € 299,- € 600,-
Kroon metaal / porselein € 199,- € 572,-
Kroon 100% porselein € 299,- € 566,-
Implantaat* € 559,- € 1.190,-
Implantaat met kroon* € 758,- € 1.892,-
Brug metaal / porselein (per element) € 199,- € 572,-
Brug 100% porselein (per element) € 299,- € 655,-
Volledige gebitsprothese op 4 implantaten, 12 kronen € 5.899,- € 11.964,-
Professioneel bleken van de tanden € 195,- € 395,-
Verdoving (oppervlakte) Gratis € 7,-
Verdoving (geleidings- en/of infiltratie) Gratis € 13,-
Trekken tand of kies € 49,- € 103,-
Vulingen composiet* € 22,- € 46,-
Wortelkanaalbehandeling* € 139,- € 296,-

*De genoemde prijzen zijn ‘vanaf’-prijzen.

Hoe kunnen we u helpen?


U kunt een kennismaking plannen om op voorhand alles te bespreken. U kunt een gratis gebitsscan aanvragen zodat wij kunnen inschatten wat we voor u kunnen betekenen. En u kunt een vrijblijvende vraagt stellen. Wij horen graag van u!

Bekijk onze contactpagina voor alle contact en bedrijfsgegevens.